Bezoekersgroep BovenkerkIMG_0801

In het zomerseizoen (van 2 mei tot 16 september 2017) staat de Bovenkerk op werkdagen open voor belangstellenden.
Openingsuren: 11.00 u – 16.30 uur in mei en juni. In juli, augustus en september van 10.00 u – 16.30 u Op de maandag en op dinsdagmorgen is de kerk gesloten. In de herfstvakantie (14 oktober t/m 29 oktober) is de kerk ook open op werkdagen van 13.00 u tot 16.00 u. (m.u.v. de maandag)

In de Bovenkerk worden ook rondleidingen gegeven: een aanvraag daarvoor kunt u indienen bij de coördinator rondleidingen: Gerrit Eijlander (gj.eijlander@home.nl) -kosten  € 3,- per persoon, tot 18 jaar € 1,- (kinderen onder de 10 jaar gratis)

Elke  ZATERDAG in het zomerseizoen is de kerk OPEN van 11.00-14.30 uur.

Het kan zijn dat de kerk wordt verhuurd binnen de openstellingstijd (bv. rouw-of trouwdiensten, concertvoorbereiding), dan is helaas een bezoek niet mogelijk.

Naast scholen, maken ook families of groepen gebruik van de mogelijkheid de Bovenkerk te bekijken en meer over de geschiedenis ervan te horen

De bezoekersgroep Bovenkerk (BGB) zorgt ervoor, dat er voldoende gastvrouwen/-heren zijn en gidsen om openstelling en rondleiding te kunnen garanderen. Doelstelling van de groep is het zoeken en benutten van middelen om dit cultureel erfgoed (meer) toegankelijk te maken en daarmee een breder draagvlak te kunnen realiseren voor het veiligstellen van de Bovenkerk in de toekomst. Belangstelling voor de Bovenkerk en misschien meedoen als gastvrouw/-heer? Een mail naar het contactadres is genoeg (Bellen kan ook 038-3333830).

Contact: Aart Jan Klok (038 3333830) ajklok@home.nl