Gemeenteweekend 2018

We hebben inmiddels heel wat enthousiaste reacties gehoord! De hoogste tijd om met de aanmeldingen te starten. Eerst nog even een aantal zaken op een rijtje:
– De data voor het gemeenteweekend zijn: vrijdag 15 juni t/m zondag 17 juni 2018.
– De kosten bedragen per deelnemer van 3 jaar en ouder: 45 euro (dit is een richtbedrag, zodra de aanmeldingen binnen zijn, kunnen we een definitief bedrag noemen).
– Het thema is: (Aan)bidden.
– Zondagochtend bezoeken we een kerkdienst in Dronten, ds. Rien van den Berg zal in deze dienst voorgaan en aandacht besteden aan het thema en zich vooral richten op de kinderen.
– Voor wie niet kan of wil kamperen zijn er twee mogelijkheden: Je kunt een ‘grashopper’ (pipowagen) huren of je kunt thuis slapen. Wil je een grashopper huren, dan kun je dit zelf
regelen via https://www.deabbert.nl.
– Van degene die thuis slapen wordt wel verwacht dat je deel neemt aan het hele weekend.
– Voor wie de kosten een belemmering vormen kunnen dit aangeven via de mail, dan zoeken we naar een passende oplossing.

Dan over de aanmelding:
– Door een te mailen naar abbert2018@gmail.com
– Vermelden: namen, geboortedata, welk kampeermiddel (of thuisslapen)
– De aanmelding sluit op 31-12- 2017.

De gemeenteweekendcommissie (Elisabeth, Esther, Machteld, Jan Kees, Rolf)