Grote schoonmaak Broederkerk

KnipselBroederkerk12042018Broederkerk en Broederhuis na de schoonmaakbeurt: het kan u niet ontgaan komende zondag als u tenminste de Broederkerk bezoekt:de glimmende stoelen, het egaal blauwe tapijt, de glanzende kansel, de lichte geur van een antibacterieel schoonmaakmiddel… en in het Broederhuis is het al net zo. Onder leiding van Arien Palland werden na een vroege ochtendkoffie de taken verdeeld en verdwenen de verschillende ploegen in zalen en ruimtes, waar je eigenlijk anders nooit komt en werden zelfs de deuren aan de buitenkant van het Broederhuis onder handen genomen. Met z’n vierentwintigen was het stevig doorwerken, afgewisseld met een gezellige koffiepauze en weer een aantal nieuwe opdrachten. Na de lunch namen we weer afscheid van elkaar. Als er al 8000 mensen de Broederkerk schoongemaakt hebben, dan zijn het er nu 8024. Namens het CvK onze hartelijke dank voor de inzet van zovelen.

NB aan de Broederhuiskant staat nu een kast met liedboeken en psalmen in tweevoud. Als u ze gebruikt, wilt u de bundels dan ook weer in de kast terug zetten aan het eind van de dienst?