Kerkradio

Via de kerkradio kunnen oudere en zieke gemeenteleden verbonden blijven met onze gemeente. Met het huidige systeem is het mogelijk om elke zondag naar de gewenste kerkdienst te luisteren. Het kastje zendt via zes kanalen de diensten uit onze vier Hervormde kerken uit en daarnaast de diensten uit de Westerkerk en Burgwalkerk. Wie graag kerkradio wil, kan daarvoor contact opnemen met de betreffende wijkdiaken.

Deze mogelijkheid is bedoeld voor mensen die de computer moeilijk vinden.

Op dinsdagavond is er een meditatie en een verzoeknummer programma, en op zondag kunt u de kerkdiensten mee luisteren

Ook is er de mogelijkheid om via internet/PC/tablet/telefoon kerkdiensten (in heel Nederland)  of de kerkradio uitzending mee luisteren, u kunt via de site www.kerkomroep.nl kiezen voor Broederkerk en dan voor de dinsdag uitzending van 19.00 – 20.00 uur kiezen, of de kerk in welke plaats dan ook.

Een aanrader is om de app ,,kerkomroep’’ te downloaden zodat u via PC, tablet of telefoon mee kunt luisteren live of via het archief waar u ook bent.

Voor financiële vragen m.b.t. de kerkradio (betaling, incasso, e.d.) kunt u contact met ons opnemen en ook voor het aanvragen  en opzeggen van een kastje, dit kan via kerkradiokampen@gmail.com.
Voor andere zaken verzoeken wij u contact op te nemen met de wijkdiaken.

Diakenen

Wijk Naam Telefoon Email
A S. Tjonger 038-3338550 stefanvantjonger@gmail.com
B W. van der Weerd 038-3374526 jwweerd@ziggo.nl
C Vacant

Uitzendingen kerkradio

Zondag                 : zie kerkdiensten in het kerkblad.
Dinsdag               : 19.00-20.00 uur verzoekplaten, meditatie en geestelijke muziek.

Luisteren uw (groot) ouders, familie, vrienden, bekenden of huisgenoten naar de uitzendingen van de kerkradio?
Via het kastje, app of site www.kerkomroep.nl dan kunt u verzoek platen aanvragen bij mevrouw Riezebos: Mail: annekeriezebos@ziggo.nl
Telefoon: maandagmorgen van 09.00-12.00 uur 038-3315316
Van harte aanbevolen, de commissie leden zien uit naar uw verzoekjes.

Uitzending kerkradio Myosotis via kabel op FM band te ontvangen:

Open hof op 88.0
Broederkerk op 102.5

Bekijk hier de  kerkradio folder (KLIK HIER)