Sfeervol Kerstconcert

Datumwoensdag 18 december
Tijd20:00 uur
LocatieBroederkerk aan de Broederstraat 16

Op woensdag 18 december  hopen het Hervormd Kerkkoor Kampen  samen met het christelijk gereformeerd kerkkoor “Zingend Getuigen” een mooi en sfeervol kerstconcert te geven in de Broederkerk van Kampen. De voorbereidingen zijn in volle gang voor dit kerstconcert. Er is een bijzondere verscheidenheid aan muziek uitgezocht, door de beide koren afzonderlijk te zingen. Maar de koren zullen ook samen zingen.

Verder zullen meewerken Krista van den Esker op dwarsfluit en  Evelyn Heuvelmans op hobo en sopraan Annemiek Boomsma. Liederen als:  Komt allen tezamen, Daar is uit ’s werelds duist’re  wolken en natuurlijk het Ere zij God, hopen we samen met u als aanwezigen te zingen.
Zingend Getuigen heeft als dirigent Herman Kamp. Het Hervormd Kerkkoor Kampen heeft als dirigent Harry Hamer. Beide heren zullen afwisselend de koren begeleiden op het orgel. De koren en hun dirigenten hopen u mee te nemen in het bijzondere verhaal dat kerst is. Kortom, alle reden om woensdag 18 december in uw agenda aan te kruisen voor dit bijzondere concert. Het concert is geheel gratis, er zal alleen een collecte worden gehouden om de onkosten te beperken. We hopen om 20.00 uur te beginnen met ons concert en de kerk is geopend vanaf 19.30 uur. U bent dus van harte welkom!