Fins, Engels en Nederlands…de Broederkerk is weer schoon

Hat werd wel tijd. Om de Broederkerk een opknapbeurt te geven. En het Broederhuis niet te vergeten. Met een kleine dertig man/vrouw werd de klus aangepakt en geklaard. Steun uit Finland hadden we nog niet eerder gehad, maar stelden we erg op prijs. De hele kerk ging ‘ondersteboven’, van diep onder de preekstoel tot hoog in de ramen en de kroonluchters was men actief. Gezellig zo’n ochtend met elkaar werken! Ruimte voor koffie met een tompouce en een prima lunch, maakten de contacten over en weer alleen maar beter. En nu afwachten of zondag de gemeenteleden nog iets kunnen opsnuiven van de frisse geur. De Broederkerk kan er weer een jaartje tegen. Arien, Yvonne en Anneke: hartelijk dank voor de voorbereiding en werkbegeleiding!