Leg in voor je kerk!

Doordat er helaas geen fysieke kerkdiensten gehouden mogen worden, missen we collecte-opbrengsten en inkomsten vanuit gebouwverhuur. Nu wordt dit gelukkig voor een deel opgevangen, bijvoorbeeld door gemeenteleden die een gift overmaken of geven via de Givt-app. Maar we lopen uit de pas met de begroting: er komt minder geld binnen dan we nodig hebben.

Daarom hebben we als College van Kerkrentmeesters een leuke actie bedacht, perfect voor deze tijd waarin iedereen veel thuis is:
we verkopen legpuzzels!
Het is een uitdagende puzzel: 1000 stukjes. Er zijn vier soorten, elk met een foto van één van ‘onze’ kerkgebouwen:

Bovenkerk
Broederkerk
Open Hof
Westerkerk

Ze kosten € 24,95 per stuk, als je er meer koopt krijg je 20% korting. De opbrengst gaat naar de kerk.
Je kunt je puzzel(s) bestellen op www.kerkpuzzelkampen.nl en betalen met iDEAL. Bestellen en betalen kan tot 30 april, de puzzels worden ongeveer een maand later geleverd.

Het is nog niet helemaal bekend of ze (binnen Kampen) bezorgd worden, of dat je ze mag ophalen (dat hangt ook van de corona-maatregelen tegen die tijd af). Hierover komt later bericht. Mensen van buiten Kampen kunnen de puzzels ophalen.
Voor vragen kun je mailen naar: kerkpuzzelkampen@gmail.com