STARTWEEKEND WIJK B 2019

Dit jaar hebben we als thema ‘Kom, doe mee! Daarom willen we iedereen van harte uitnodigen om deel te nemen aan het startweekend van onze wijkgemeente. We hebben overeenkomstig het jaarthema een gevarieerd keuzeprogramma opgesteld, die u kunt zien op de achterkant. We hopen elkaar samen aan de start van het nieuwe kerkelijk jaar te ontmoeten. Het zou mooi zijn als we samen als één gemeente bij elkaar mogen komen. Wees welkom en ‘Kom, doe mee!’

Activiteiten:

FANCY FAIR (Van 13.00 tot 17.00!)

Door vrouwenkring “Rhodé” wordt er weer een Fancy Fair georganiseerd. U kunt lekker snuffelen op de markt naar boeken, leuke kleding of schoenen, iets voor je tuin of in de keuken. Verder kunt u wat lekkers voor bij de koffie meenemen of een lekker kopje koffie/ thee/ fris drinken met een ander gemeentelid in koffiecorner “ Het Broederhuys”. Voor de kinderen zijn er spelletjes en een springkussen voor de kerk! Dus volop tijd voor ontmoeting! Dit jaar heeft de markt als doel om geld in te zamelen voor de commissie Kerk&Israel,  Yad l’ami. De drijfveer van Yad L’Ami is om – plaatsvervangend – uw helpende en troostende hand en hart te zijn. Juist voor hen die vechten met een traumatisch oorlogsverleden en moeten knokken om hun hoofd boven water te houden in het land Israël.

BAKWEDSTRIJD

Ben(t) u/jij een echte thuisbakker en vind u/jij het leuk om de strijd aan te gaan met andere bakkers? Geef je dan nu op voor één van de 15 felbegeerde plekken voor

“ Heel Hervormd Kampen Bakt!”

Op D.V. 14 september 2019 is de dag dat je taart wordt bekeken, geproefd en getoetst door 4 juryleden. Ook de overige gemeenteleden komen graag van uw/jouw taart proeven.

Kom(t) u/jij als beste uit de test? Dan staat er een prachtige prijs u/jou te wachten.

Geef je vandaag nog op en bereid je voor!

Aanmelden kan via het opgaveformulier tot en met 30 augustus 2019

FIETSTOCHT

Bestijg u stalen ros en fiets tijdens deze anderhalf uur durende fietstocht onder ander langs het nieuw aangelegde Reevediep en het Vossemeer. Nadat u de Eilandbrug van onderaf hebt bewonderd, fietst u weer terug naar de mooie stad Kampen.

HOLLANDSE SPELEN

Voor jong en oud is er een spellenparcours uitgezet met leuke en spannende Hollandse spelen.  Zo is er onder andere de toren van Pisa XXL en reuze Jenga. Scoort uw team de meeste punten dan gaan jullie ervandoor met de eeuwige roem.

VISWEDSTRIJD

Droomt u er al jaren van om de grootste snoek van Kampen te vangen? Dan is dit uw kans. U kunt meedoen aan een viswedstrijd voor jong en oud. Onder leiding van een ervaren jurylid, die u van de nodige tips zal voorzien kunt u deze droom werkelijkheid laten worden. Voor deze activiteit dient u zich op te geven i.v.m. de vergunning. Dit kan via het opgaveformulier. U dient zelf een hengel met visspullen mee te nemen. Er mag niet met vis of kunstaas gevist worden.
Veel visplezier!

SPEURTOCHT

Ben jij een echte speurneus? Dol op ontdekken, raadsels en puzzels? Kom dan naar de natuurspeelplaats en start je avontuur!

Leeftijdscategorie van 4 t/m 10 jaar.

GEZAMELIJKE MAALTIJD EN SING-IN

Dit jaar zal er aan het eind van de middag een gezamenlijke maaltijd worden gehouden met de andere wijkgemeenten. De inloop is vanaf 16:30 uur. Diverse gemeenteleden zullen een culinaire verassing samenstellen en aanbieden op het Foodplaza. Aansluitend zal er een Sing-in zijn. Een mooi moment om zo gezamenlijk het nieuwe seizoen in te gaan en elkaar beter te leren kennen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om deel te nemen aan het middag programma bent u ook van harte uitgenodigd om mee te komen eten. Voor het eten dient u zich ook op te geven. Dit kan door middel van het opgaveformulier in te vullen.

OPGAVE

Wij zijn nog opzoek naar vrijwilligers die mee willen helpen. Mocht u dit leuk vinden kunt u zich via het opgaveformulier aanmelden. Alvast bedankt!

Voor verschillende activiteiten moet u zich uiterlijk D.V. 1 september aanmelden. We stellen het op prijs als u zich op tijd inschrijft. (Let op, voor sommige activiteiten is opgave vereist)

Mocht u vervoer nodig hebben, laat het ons dan weten. Contact opnemen kan door te mailen naar: startweekendwijkb@gmail.com of via Kees Kaptijn: 0627979982 of Joëtta Vermeer: 0636109051

Voor het opgaveformulier klik hier

Klik hier voor de flyer van het startweekend