Update van de jeugdvereniging Onderzoekt de Schriften!

Geplaatst op

Dag gemeente leden!

Een update van de jeugdvereniging Onderzoekt de Schriften! Wij hebben afgelopen tijd niet stil gezeten en zitten ook komende tijd niet stil. We hebben op de JV-avond het blok ‘God = not dead’ afgesloten, een blok waarin wij ons hebben mogen verdiepen in het feit dat God zeker nog wel leeft in onze wereld! Verschillende thema’s die hier bij aangehaald zijn: de duivel, de Heilige Geest en de wederkomst.
Nu zijn we met een nieuwe blok begonnen, namelijk Petrus. Komende zondag is hierover de derde avond , jeugd vanaf 16 jaar en ouder is van harte welkom! We beginnen onze avonden altijd om kwart voor 8 in het broederhuis. Komende zondag zal het gaan over Petrus en hoe hij evangeliseert, we zullen onder andere zijn brieven behandelen. Voel je welkom om te komen!

Hiernaast komen er verschillende activiteiten aan waar we ons gaan inzetten.
Allereerst is er de ZYL actie van 14 tot 15 april georganiseerd door de Buitenlandse Reis Commissie. De actie houdt in dat we 24 uur lang niet zullen eten met elkaar, en deze uren gaan leven op water. Hiermee willen we geld ophalen voor de werkvakantie komende zomer, dit wordt gedaan aan de hand van sponsoren! Wilt u nog iemand sponsoren? Mail dan naar BRC@jvods.nl

Ook is de volgende actie voor de werkvakantie al in voorbereiden, namelijk de koningsdagactie! Jaarlijks staan wij met een kraam op de vrijmarkt en hier verkopen wij drinken en broodje hamburger. Komt u dit jaar bij ons langs?

Al de opbrengsten van deze acties gaan rechtstreeks naar de werkvakantie van komende zomer. Deze zal plaatsvinden in Bratislava waar een tiental JV-leden heen zullen gaan. Hier komen ze terecht bij een daklozen opvang waar er voornamelijk opknap werkzaamheden zullen gedaan worden.

Naast de Buitenlandse Reis Commissie hebben wij een commissie die verantwoordelijk is voor de promotie van de jeugdvereniging. Deze commissie noemen wij de PromoCie. Dit jaar zal naast de promotie, deze commissie ook activiteiten organiseren. Zo organiseren ze dit jaar de volleybalactie.
De volleybalactie zal plaatsvinden op 28 april in sporthal de Reeve.
U kunt zich nog opgeven! Dit kan u doen door te mailen naar PromoCie@jvods.nl De kosten voor het toernooi zijn €5 per persoon, dit bedrag gaat naar de huur van de zaal en het overige geld wordt gestopt in een goed doel. Het toernooi zal om half 8 beginnen.

Hiernaast is de PromoCie druk bezig om een gadget te regelen voor de JV-leden en zullen we binnenkort via stichting Present een activiteit opzetten voor de JV-leden.

We hopen dat we jullie weer helemaal bijgekletst hebben over wat er bij ons op de vereniging gebeurd!
Voor vragen kunt u ons altijd mailen op bestuur@jvods.nl

Met vriendelijke groet,
De leden van de jeugdvereniging