Kerkdiensten vanaf juli in de Broederkerk

BELANGRIJKE INFORMATIE OVER DE KERKDIENSTEN VANAF JULI (OPGAVE HIERVOOR IS VEREIST!)

Vanaf 5 juli worden er weer kerkdiensten gehouden. maar met een beperkt aantal gemeenteleden. Een werkgroep heeft hier zeer uitgebreid naar gekeken, met als doel om op een verantwoorde en veilige wijze weer samen te kunnen komen als gemeente.

U kunt zich vanaf nu aanmelden via http://bit.do/reserverenbroederkerk. Mocht u niet handig met computers zijn dan kan u zich ook aanmelden via de telefoon op nummer: 06 – 13 51 64 67. Dit nummer is bereikbaar op vrijdag én maandag van 18:30 tot 19:30.

Aanmelden kan direct voor de hele maand, u kunt aangeven welke zondagen u niet kan (bijv. i.v.m. vakantie) en met hoeveel personen u komt. Tevens willen we graag weten of u kinderen heeft die van de oppasdienst of kindernevendienst gebruik maken zodat we die (in de ochtenddiensten) ook kunnen organiseren. U heeft de vrijdag tot en met de maandag rond de laatste zondag van de maand om zich voor de volgende maand op te geven (dus voor september van vrijdag 28 augustus tot en met maandag 31 augustus). Dat is vrij kort, maar zo heeft de werkgroep de tijd om de diensten evenredig in te delen. U hoort dan uiterlijk op de vrijdagen of u de zondag erna verwacht wordt.

Let op, u kunt alleen naar de kerk komen als u geen aan corona gerelateerde gezondheidsklachten heeft zoals deze door het RIVM zijn gedefinieerd. Verder gelden in de kerk ook een heel aantal regels:

• Tussen (volwassen) kerkgangers dient anderhalve meter afstand gewaarborgd te worden.
  • Huisgenoten moeten bij elkaar zitten.
  • Gemeentezang is vooralsnog helaas niet toegestaan. (Er zijn geen bundels in de kerk beschikbaar, maar mogen wel van huis meegenomen worden om mee te lezen tijdens orgelspel).
  • Volg de aangewezen looproutes.
  • Volg de aanwijzingen op van coördinatoren.
  • Geen ontmoeting en consumptie na afloop.
  • Het bezoek aan het toilet in de kerk alleen indien noodzakelijk

We hopen zo toch weer rondom Gods Woord samen te kunnen komen in de Broederkerk.

Tot ziens!