ANBI status

De Hervormde gemeente te Kampen is een geloofsgemeenschap die behoort tot de Protestantse Kerk in Nederland. De Protestantse Kerk heeft van de Belastingdienst een groepsbeschikking ANBI gekregen. Dat wil zeggen dat de afzonderlijke gemeenten, diaconieën en andere instellingen die tot dit kerkgenootschap behoren zijn aangewezen als ANBI.

De gemeente vervult haar diaconale roeping in de kerk en in de wereld door in de dienst van barmhartigheid en gerechtigheid te delen wat haar aan gaven geschonken is, te helpen waar geen helper is en te getuigen van de gerechtigheid van God waar onrecht geschiedt.

JAARREKENINGEN TER INZAGE

De Algemene Kerkenraad heeft de volgende jaarrekeningen goedgekeurd in de vergadering van 16 september 2019:

• Diaconie Gereformeerde Kerk Kampen 2018
  • Diaconie Hervormde Gemeente te Kampen 2018
  • Gereformeerde Kerk Kampen 2018
  • Hervormde Gemeente te Kampen 2018

Voor inzage in de volledige jaarrekening kunt u mailen naar administratie@hervormdkampen.nl voor een afspraak.

Namens het College van Diakenen en het College van Kerkrentmeesters

Wim Koppelman, penningmeester
Jonathan Kuiper, penningmeester

ANBI-gegevens: ANBI CvK (hervormd)