Met je smartphone geven tijdens de collecte

Vanaf heden (14-03-2020) is het mogelijk om tijdens de collecte een digitale gave te doen via je smartphone. Hiervoor is de Givt-app nodig; je voert na het downloaden je e-mailadres in en kunt gelijk beginnen met geven. Verdere registratie kan je op een later moment afronden. Je download de app via:  www.givtapp.net/download of zoekt hem op in de app store op jouw smartphone.

Als Protestantse Gemeente Kampen waren wij reeds van plan dit collectemiddel toe te voegen naast de gebruikelijke collectebonnen en het cashgeld. Vanwege het coronavirus en de consequenties die dit heeft voor onze kerkdiensten, is besloten deze nieuwe manier van collecteren versneld in te voeren, zodat je toch eenvoudig jouw gave kunt geven. Voor kerk en diaconie is de collecte namelijk een belangrijke bron van inkomsten.

Je kunt geven aan de collecte tot en met de zaterdag na afloop van de kerkdienst. (dus de collecte voor zondag 15 maart staat open t/m zaterdag 21 maart)

Uiteraard is het ook mogelijk om een overschrijving te doen op de bankrekening van de kerk of diaconie. Indien je niet werkt met bankoverschrijving of de Givt-app, het verzoek om de gaven op te sparen en deze in de collectezak te stoppen wanneer de kerkdiensten weer vrij toegankelijk zijn.

Handleiding Givt-app:
https://www.givtapp.net/downloads/Begeleiding%20gebruik%20Givt-app.pdf

Instructievideo Givt-app:
Westerkerk: https://www.youtube.com/watch?v=QyevIGfIsg4

Broederkerk: https://www.youtube.com/watch?v=moj8Qhhtbxk

Open Hof: https://www.youtube.com/watch?v=toXf4Fd1yP4

Meer informatie vind je komende week in het Mozaïek en of via de digitale zondags/ weekbrief.