protestantse-kerk-logo


Avondmaalscollecte 23 september

Geplaatst op

Onze gemeenteleden Albert en Martha Groothedde en hun vier kinderen zijn in maart 2018 met hun vier kinderen vanuit de hervormde gemeente (wijk B) te Kampen uitgezonden naar Israël. Namens het Centrum voor Israëlstudies luisteren, dienen en getuigen zij onder het Joodse volk. De avondmaalscollecte van 23 september heeft als bestemming het Centrum voor Israëlstudies Lees meer.

Collectebonnen nieuws! Nu ook via “Kerkgeld app”van SKG Collect!

Geplaatst op

De gezamenlijke colleges van kerkrentmeesters hebben besloten om als Protestantse gemeente met collectebonnen te gaan werken. Dus de collectemunten van Gereformeerd komen daarbij dus te vervallen. De collectebonnen zijn op verschillende manieren te bestellen: 1. Online via de kerkgeldapp. Meer informatie 2. Via de website van SKG collect: klik hier. betaling gaat via Ideal; voor Lees meer.

Fancy fair

Geplaatst op

Het is bijna zover: zaterdag 15 september het start weekeinde! Er is dan vanaf 13.00u een Fancy Fair in de Broederkerk met een gezellige kleedjesmarkt, leuke 2e hands boeken waaronder christelijke romans, er zijn eigengemaakte schilderijen te koop, mooie 2e hands kleding en de kinderen kunnen spelletjes doen en schminken dus kom gezellig snuffelen en kijken. Geniet Lees meer.

Van fietsenkelder tot ……..?

Geplaatst op

Tja tot wat…? Daar zie je nog niet zoveel van, maar het moet een ruimte worden waarin de jeugd echt tot zijn recht kan komen. Dat betekent dat er nog veel gedaan moet worden. Veel handen maken licht werk, maar er is wel behoefte aan wat meer handen om het project tot een goed einde Lees meer.

Maand in, maand uit….verzamelen van gebruikt papier

Geplaatst op

Vaak een kort bericht in het kerkblad. Wéér zoveel kilo’s in vier of vijf containers. Dat levert een belangrijke financiële bijdrage op. En dan komt iemand voorbij fietsen en ze neemt een foto. Zo doen ze het dus. Je ziet er weinig van, maar een groep voortvarende gemeenteleden met een groot uithoudingsvermogen, speelt het toch Lees meer.

Aanmelden Startweekend wijk B

Geplaatst op

Op 15 en 16 september starten we met elkaar het nieuwe winterseizoen met als thema “Met hart en ziel”. Via deze link kun je je voor het zaterdagprogramma aanmelden:https://goo.gl/forms/0Lp1Bg5sFpMVP0653 We stellen het op prijs als je wilt helpen met opbouwen of afbreken! Een kort overzicht van het programma: Zaterdag 13.00 Start fancy fair 13.30 Inloop Lees meer.

Visiestuk Jeugdwerk Westerkerk & Wijk A

Geplaatst op

Als taakgroep Jeugd en jeugdwerkers zien we zien dat steeds meer jongeren minder binding krijgen met de kerk en we ze zelfs niet meer in de kerk zien en dat is uiteraard niet wat we willen. Wij hebben daarom met elkaar nagedacht over hoe we het jeugdwerk vorm kunnen geven zodat de jongeren meer binding krijgen Lees meer.

Update van de jeugdvereniging Onderzoekt de Schriften!

Geplaatst op

Dag gemeente leden! Een update van de jeugdvereniging Onderzoekt de Schriften! Wij hebben afgelopen tijd niet stil gezeten en zitten ook komende tijd niet stil. We hebben op de JV-avond het blok ‘God = not dead’ afgesloten, een blok waarin wij ons hebben mogen verdiepen in het feit dat God zeker nog wel leeft in Lees meer.

Ter inzage: jaarrekening 2016

Geplaatst op

Wie de jaarrekening over 2016 wil bekijken klikt hier.

Vorming & Toerusting: Open Huis

Geplaatst op

Programmaboekje Vorming en Toerusting 2017-2018:   Het programmaboekje van Vorming en Toerusting seizoen 2017-2018 is weer verschenen: in een prachtige gekleurde uitvoering. We zijn blij dat we weer een breed en divers aanbod kunnen presenteren en we hopen dat velen zich uitgenodigd voelen. Voor diegenen die niet een boekje in de brievenbus vinden, kan men Lees meer.