protestantse-kerk-logo


Brugdiensten

Geplaatst op

Alcoholgebruik in de Christelijke gemeente

Geplaatst op

Beste lezer, Vanuit de Christelijke Hogeschool Ede is een onderzoek gestart om de plaats van alcoholgebruik in de Christelijke gemeente te onderzoeken. U wordt benaderd met de vraag om mee te doen, omdat we graag úw mening horen. De link naar de anonieme vragenlijst is: goo.gl/fPwupe Wij zijn erg benieuwd naar uw mening! Vriendelijke groet Lees meer.

Kleurrijk geloof in de Bovenkerk

Geplaatst op

Tentoonstelling van 28 juli t/m 8 september in de Bovenkerk Uit de groep rond het landelijk kunstcollectief ArsProDeo zijn zo’n 36 werken aangeleverd voor de expositie Kleurrijk geloven. Werk van Willem Zijlstra, Henk Pietersma, Tineke Smith en vele anderen. Bij de ingang van de Bovenkerk is een wand speciaal ingericht voor jonge veelbelovende kunstenaars. U Lees meer.

Weekend wijk B

Geplaatst op

De Abbert: veld 4. Niet zo ver van het Drontermeer. Daar kwam een grote groep leden van de wijkgemeente bij elkaar onder gunstige weersomstandigheden. Thema van het weekend: (Aan)bidding. Met dat thema werd het weekend geopend door Jan Kees van der Hart. Veel gemeenteleden vonden een onderdak in een tent, maar er waren ook aparte Lees meer.

Visiestuk Jeugdwerk Westerkerk & Wijk A

Geplaatst op

Als taakgroep Jeugd en jeugdwerkers zien we zien dat steeds meer jongeren minder binding krijgen met de kerk en we ze zelfs niet meer in de kerk zien en dat is uiteraard niet wat we willen. Wij hebben daarom met elkaar nagedacht over hoe we het jeugdwerk vorm kunnen geven zodat de jongeren meer binding krijgen Lees meer.

Informatie buitenlandse reis JV-ODS

Geplaatst op

Het afgelopen jaar heeft u hier vaak oproepjes gezien betreffende acties van de Jeugdvereniging om geld op te halen voor onze werkvakantie. Het geld dat we met al onze acties hebben opgehaald, gaat volledig naar het project van komende zomer. Hiermee kopen we materiaal voor het klussen en het overige geld doneren we aan stichting Lees meer.

Update van de jeugdvereniging Onderzoekt de Schriften!

Geplaatst op

Dag gemeente leden! Een update van de jeugdvereniging Onderzoekt de Schriften! Wij hebben afgelopen tijd niet stil gezeten en zitten ook komende tijd niet stil. We hebben op de JV-avond het blok ‘God = not dead’ afgesloten, een blok waarin wij ons hebben mogen verdiepen in het feit dat God zeker nog wel leeft in Lees meer.

Ter inzage: jaarrekening 2016

Geplaatst op

Wie de jaarrekening over 2016 wil bekijken klikt hier.

Vorming & Toerusting: Open Huis

Geplaatst op

Programmaboekje Vorming en Toerusting 2017-2018:   Het programmaboekje van Vorming en Toerusting seizoen 2017-2018 is weer verschenen: in een prachtige gekleurde uitvoering. We zijn blij dat we weer een breed en divers aanbod kunnen presenteren en we hopen dat velen zich uitgenodigd voelen. Voor diegenen die niet een boekje in de brievenbus vinden, kan men Lees meer.

Open ochtenden Christelijk Overdagkoor

Geplaatst op

Na de zomer zin in iets nieuws? Het gemengd Christelijk Overdagkoor houdt op 12 en 19 september open ochtenden. Het koor repeteert elke dinsdagochtend onder leiding van Marijn de Jong, van 9.00 tot 11.00 uur in de Botermarktzaal van het Broederhuis, ingang Broederstraat te Kampen. Het Christelijk Overdagkoor is een enthousiast en groeiend koor en Lees meer.