protestantse-kerk-logo


Visiestuk Jeugdwerk Westerkerk & Wijk A

Geplaatst op

Als taakgroep Jeugd en jeugdwerkers zien we zien dat steeds meer jongeren minder binding krijgen met de kerk en we ze zelfs niet meer in de kerk zien en dat is uiteraard niet wat we willen. Wij hebben daarom met elkaar nagedacht over hoe we het jeugdwerk vorm kunnen geven zodat de jongeren meer binding krijgen Lees meer.

Informatie buitenlandse reis JV-ODS

Geplaatst op

Het afgelopen jaar heeft u hier vaak oproepjes gezien betreffende acties van de Jeugdvereniging om geld op te halen voor onze werkvakantie. Het geld dat we met al onze acties hebben opgehaald, gaat volledig naar het project van komende zomer. Hiermee kopen we materiaal voor het klussen en het overige geld doneren we aan stichting Lees meer.

Nacht zonder Dak

Geplaatst op

Vrijdagavond 22 juni (tot zaterdagochtend) is er weer een nacht zonder dak bij Natuurspeelplaats Kampen. Net als vorig jaar willen we met zoveel mogelijk tieners (van 12 tot 16 jaar oud) zoveel mogelijk geld op halen voor het goede doel: Straatjongerenprojecten van Tear in Bolivia, Kenia en India, en vluchtelingen in het Midden Oosten en Lees meer.

Update van de jeugdvereniging Onderzoekt de Schriften!

Geplaatst op

Dag gemeente leden! Een update van de jeugdvereniging Onderzoekt de Schriften! Wij hebben afgelopen tijd niet stil gezeten en zitten ook komende tijd niet stil. We hebben op de JV-avond het blok ‘God = not dead’ afgesloten, een blok waarin wij ons hebben mogen verdiepen in het feit dat God zeker nog wel leeft in Lees meer.

Gemeenteweekend 2018

Geplaatst op

We hebben inmiddels heel wat enthousiaste reacties gehoord! De hoogste tijd om met de aanmeldingen te starten. Eerst nog even een aantal zaken op een rijtje: – De data voor het gemeenteweekend zijn: vrijdag 15 juni t/m zondag 17 juni 2018. – De kosten bedragen per deelnemer van 3 jaar en ouder: 45 euro (dit Lees meer.

Ter inzage: jaarrekening 2016

Geplaatst op

Wie de jaarrekening over 2016 wil bekijken klikt hier.

Vorming & Toerusting: Open Huis

Geplaatst op

Programmaboekje Vorming en Toerusting 2017-2018:   Het programmaboekje van Vorming en Toerusting seizoen 2017-2018 is weer verschenen: in een prachtige gekleurde uitvoering. We zijn blij dat we weer een breed en divers aanbod kunnen presenteren en we hopen dat velen zich uitgenodigd voelen. Voor diegenen die niet een boekje in de brievenbus vinden, kan men Lees meer.

Open ochtenden Christelijk Overdagkoor

Geplaatst op

Na de zomer zin in iets nieuws? Het gemengd Christelijk Overdagkoor houdt op 12 en 19 september open ochtenden. Het koor repeteert elke dinsdagochtend onder leiding van Marijn de Jong, van 9.00 tot 11.00 uur in de Botermarktzaal van het Broederhuis, ingang Broederstraat te Kampen. Het Christelijk Overdagkoor is een enthousiast en groeiend koor en Lees meer.

Theologische Verdieping

Geplaatst op

Informatieavond Theologische Verdieping voor Geïnteresseerden Op dinsdag 20 juni en 29 augustus zijn er informatieavonden over de driejarige cursus Theologische Verdieping voor Geïnteresseerden (TVG) in Kampen, voor iedereen die geïnteresseerd is in geloof en theologie. Vanaf 19.30 uur bent u welkom in de Broederkerk aan de Broederstraat 16 in Kampen. De cursus start weer op dinsdag Lees meer.

Jeugdpagina Het Nieuwe Kerkblad

Geplaatst op

Ga door naar de speciale jeugdpagina op http://www.hervormdkampen.nl/verenigingsproces-naar-een-protestantse-gemeente-kampen/jeugdpagina-kerkblad/ Of klik gewoon hier.