protestantse-kerk-logo


Groot onderhoud orgel Westerkerk

Geplaatst op

De afgelopen weken is orgelmaker Geurt de With – van de fa. Hendriksen en Reitsma uit Nunspeet – met zijn compagnon bezig geweest herstel aan het orgel uit te voeren. Reeds vele jaren lag er een plan voor groot onderhoud, maar nu de beide wijkgemeenten samen op weg zijn naar een fusie, kon – met Lees meer.

Nu vrijdag! Sporten in Sporthal Cellesbroek

Geplaatst op

Vrijdag 17 november is er weer een try-out sportactiviteit in Sporthal Cellesbroek. Akelei 1. Voor kinderen (6 t/m 9) en voor tieners (10 tot 16 jaar) De kinderen beginnen op 18.00 u. Einde programma 20.00 u. Het programma voor de tieners loopt van 20.00 u tot 22.00. Het is gratis en de organisatie is in Lees meer.

Onkruid rond de Noorderkerk en het Noorderlicht

Geplaatst op

Wie dacht, dat over niet al te lange tijd de Noorderkerk de achtergrond zou kunnen vormen voor een film over de jungle, moet zijn ideeën gaan bijstellen. Opnieuw was het de jeugdvereniging Onderzoekt de Schriften, die te hulp schoot. In hun niet aflatende wens geld te vergaren voor de buitenlandse reis paste ook deze activiteit. Lees meer.

Petra Prins naar Zuidoost Guinee

Geplaatst op

Op donderdag 16 november vertrekt Petra Prins voor drie weken naar Zuidoost Guinee. Wil je meer weten over deze reis en hoe je kunt bijdragen aan het doel ervan? Open dan dit document: http://www.hervormdkampen.nl/wordpress/wp-content/uploads/hopeclinic.docx

Bovenkerk twee dagen voor de woonbeurs

Geplaatst op

Wat valt je in de Bovenkerk het meest op? Voor veel bezoekers is dat de massa stoelen, die enigszins afbreuk doet aan de schoonheid van het gebouw. Maar hoe ziet hij eruit helemaal zonder stoelen? Dat kun je alleen maar zien vlak voor een groot evenement, als de stoelen weg zijn en wat ervoor in Lees meer.

Vorming & Toerusting: Open Huis

Geplaatst op

Programmaboekje Vorming en Toerusting 2017-2018:   Het programmaboekje van Vorming en Toerusting seizoen 2017-2018 is weer verschenen: in een prachtige gekleurde uitvoering. We zijn blij dat we weer een breed en divers aanbod kunnen presenteren en we hopen dat velen zich uitgenodigd voelen. Voor diegenen die niet een boekje in de brievenbus vinden, kan men Lees meer.

Open ochtenden Christelijk Overdagkoor

Geplaatst op

Na de zomer zin in iets nieuws? Het gemengd Christelijk Overdagkoor houdt op 12 en 19 september open ochtenden. Het koor repeteert elke dinsdagochtend onder leiding van Marijn de Jong, van 9.00 tot 11.00 uur in de Botermarktzaal van het Broederhuis, ingang Broederstraat te Kampen. Het Christelijk Overdagkoor is een enthousiast en groeiend koor en Lees meer.

Theologische Verdieping

Geplaatst op

Informatieavond Theologische Verdieping voor Geïnteresseerden Op dinsdag 20 juni en 29 augustus zijn er informatieavonden over de driejarige cursus Theologische Verdieping voor Geïnteresseerden (TVG) in Kampen, voor iedereen die geïnteresseerd is in geloof en theologie. Vanaf 19.30 uur bent u welkom in de Broederkerk aan de Broederstraat 16 in Kampen. De cursus start weer op dinsdag Lees meer.

Jeugdpagina Het Nieuwe Kerkblad

Geplaatst op

Ga door naar de speciale jeugdpagina op http://www.hervormdkampen.nl/verenigingsproces-naar-een-protestantse-gemeente-kampen/jeugdpagina-kerkblad/ Of klik gewoon hier.