Nieuw seizoen Hervormd Kerkkoor

Geplaatst op

Het Hervormd Kerkkoor Kampen huldigt jubilarissen en start koorseizoen Het is nu (bijna) na corona en na al die maanden dat we verplicht thuis moesten zitten heeft het Hervormd Kerkkoor Kampen ook haar leden weer bij elkaar geroepen. Eerst voor een jaarvergadering en vanaf woensdag 15 september hopen ze weer samen te zingen. Gelukkig kent Lees meer.

Startweekend 11-12 september

Geplaatst op

Startweekend Broederkerk Aanmelden activiteiten en BBQ startweekend. Beste gemeenteleden, Via onderstaande link kunt u zich aanmelden voor de verschillende activiteiten tijdens het startweekend. Dit is niet verplicht maar wel wenselijk. Aanmelden voor de BBQ is wel verplicht. Dit kan via deze link: Aanmeldingsformulier Meer informatie kunt u vinden in de informatieflyer op deze pagina. —–‐———- Lees meer.

100 jaar zondagsschool

Geplaatst op

      Zaterdag 25 september jubileumdag zondagsschool ‘De Zaaier’ Nadere info volgt

Wijk Broederkerk: koffie drinken op 13 juni 2021

Geplaatst op

Koffie drinken op de Natuurspeelplaats op zondag 13 juni Elkaar weer eens ontmoeten en samen koffie drinken, dat was de aanleiding om op 13 juni aanwezig te zijn op de Natuurspeelplaats bij het Stadspark. Het was een mooie ontmoeting, niet in het minst ook door het ideale weer. Een heel goede gelegenheid om alle gezinnen, Lees meer.

Sing-in wijk Broederkerk

Geplaatst op

Na het geslaagde koffiedrinken-na-de-dienst op de natuurspeelplaats, was er dit weekend weer een nieuw initiatief van een paar gemeenteleden: vanaf 19.15 u een half uur zingen in het park vlak bij de Broederpoort. De belangstelling was vele malen groter dan de organisatie had verwacht. Liederenbladen werden in grote getale met mobiele telefoons gefotografeerd, zodat iedereen Lees meer.

Beeld en geluid kerkdiensten Broederkerk

Geplaatst op

Meekijken Vanaf zondag hier te zien en horen: https://kerkdienstgemist.nl/stations/1912-Broederkerk Achtergrond In de afgelopen jaren is er al verschillende keren gesproken over de techniek van beeld en geluid in de Broederkerk. Na de genomen maatregelen van onze overheid in verband met het Coronavirus zijn deze besprekingen in een stroomversnelling gekomen. Zeker nu we veel positieve reacties gekregen Lees meer.