Sing-in wijk Broederkerk

Geplaatst op

Na het geslaagde koffiedrinken-na-de-dienst op de natuurspeelplaats, was er dit weekend weer een nieuw initiatief van een paar gemeenteleden: vanaf 19.15 u een half uur zingen in het park vlak bij de Broederpoort. De belangstelling was vele malen groter dan de organisatie had verwacht. Liederenbladen werden in grote getale met mobiele telefoons gefotografeerd, zodat iedereen Lees meer.

Koffie op de Natuurspeelplaats….

Geplaatst op

Een fors aantal leden van wijkgemeente B, Broederkerk was present bij het koffiedrinken op de natuurspeelplaats bij de kinderboerderij afgelopen zondag.  Het was leuk om elkaar weer te zien en onder het koffie drinken elkaar te informeren over het wel en wee in deze coronatijd. De koffie werd afgesloten met het zingen van een paar Lees meer.

Beeld en geluid kerkdiensten Broederkerk

Geplaatst op

Meekijken Vanaf zondag hier te zien en horen: https://kerkdienstgemist.nl/stations/1912-Broederkerk Achtergrond In de afgelopen jaren is er al verschillende keren gesproken over de techniek van beeld en geluid in de Broederkerk. Na de genomen maatregelen van onze overheid in verband met het Coronavirus zijn deze besprekingen in een stroomversnelling gekomen. Zeker nu we veel positieve reacties gekregen Lees meer.

actie kerkbalans 2020

Geplaatst op

Actie kerkbalans 2020 Bekijk het filmpje: