VakantieBijbelweek 2020

Geplaatst op

VakantieBijbelweek online met als thema: David de held?! Elk jaar is er de VakantieBijbelWeek in de laatste week van de zomervakantie. Helaas kan dat dit jaar niet op de gewone manier. Toch willen we deze week niet ongemerkt voorbij laten gaan! De kinderen kunnen online meedoen aan de VakantieBijbelWeek. Er is een spiksplinternieuw programma gemaakt Lees meer.

Oud papier, u kunt eind mei weer brengen!

Geplaatst op

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus halen de vrijwilligers geen oud papier op bij de gebruikelijke adressen. Vanaf woensdag 27 mei om 8.00 uur bestaat WEL weer de mogelijkheid om het te brengen. De containers staan vanaf woensdag 27 mei om 8.00 uur tot vrijdag 29 mei om 11.00 uur op de gebruikelijke Lees meer.

Bovenkerk weer open?

Geplaatst op

Het is een merkwaardig gezicht, die losse stoelen in het schip van de Bovenkerk. Het is een foto, die twee maanden geleden wel vreemd zou overkomen. Maar nu is het een opstelling om te kijken of er misschien nog iets van de orgelconcerten, die staan gepland uitgevoerd kan worden. Afstand is meer dan twee meter, Lees meer.

Leg in voor je kerk!

Geplaatst op

Doordat er helaas geen fysieke kerkdiensten gehouden mogen worden, missen we collecte-opbrengsten en inkomsten vanuit gebouwverhuur. Nu wordt dit gelukkig voor een deel opgevangen, bijvoorbeeld door gemeenteleden die een gift overmaken of geven via de Givt-app. Maar we lopen uit de pas met de begroting: er komt minder geld binnen dan we nodig hebben. Daarom Lees meer.

Beeld en geluid kerkdiensten Broederkerk

Geplaatst op

Meekijken Vanaf zondag hier te zien en horen: https://kerkdienstgemist.nl/stations/1912-Broederkerk Achtergrond In de afgelopen jaren is er al verschillende keren gesproken over de techniek van beeld en geluid in de Broederkerk. Na de genomen maatregelen van onze overheid in verband met het Coronavirus zijn deze besprekingen in een stroomversnelling gekomen. Zeker nu we veel positieve reacties gekregen Lees meer.

actie kerkbalans 2020

Geplaatst op

Actie kerkbalans 2020 Bekijk het filmpje: