Wijk Broederkerk: koffie drinken op 9 mei 2021

Geplaatst op

Hoe deden we dat vroeger ook al weer met koffie drinken? Op de foto uit 2008 ziet u dat het toen nog in de omloop van het koor van de Bovenkerk gebeurde. Het nieuwe meubilair met o.a. het uitgiftepunt was er nog niet en de koffie kwam uit de consistorie. Koffie drinken gezamenlijk is nog Lees meer.

Geef vandaag voor de kerk van morgen

Geplaatst op

Ieder jaar houdt ook de Protestantse Gemeente Kampen de Actie Kerkbalans. Alle leden wordt gevraagd om een bijdrage toe te zeggen. Zo dragen we met elkaar de kosten van de kerk: kosten voor gebouwen, activiteiten, personeel, materialen… Met elkaar maken we het mogelijk dat er diensten en activiteiten worden gehouden waar we elkaar kunnen ontmoeten Lees meer.

Sing-in wijk Broederkerk

Geplaatst op

Na het geslaagde koffiedrinken-na-de-dienst op de natuurspeelplaats, was er dit weekend weer een nieuw initiatief van een paar gemeenteleden: vanaf 19.15 u een half uur zingen in het park vlak bij de Broederpoort. De belangstelling was vele malen groter dan de organisatie had verwacht. Liederenbladen werden in grote getale met mobiele telefoons gefotografeerd, zodat iedereen Lees meer.

Beeld en geluid kerkdiensten Broederkerk

Geplaatst op

Meekijken Vanaf zondag hier te zien en horen: https://kerkdienstgemist.nl/stations/1912-Broederkerk Achtergrond In de afgelopen jaren is er al verschillende keren gesproken over de techniek van beeld en geluid in de Broederkerk. Na de genomen maatregelen van onze overheid in verband met het Coronavirus zijn deze besprekingen in een stroomversnelling gekomen. Zeker nu we veel positieve reacties gekregen Lees meer.