Leg in voor je kerk!

Geplaatst op

Doordat er helaas geen fysieke kerkdiensten gehouden mogen worden, missen we collecte-opbrengsten en inkomsten vanuit gebouwverhuur. Nu wordt dit gelukkig voor een deel opgevangen, bijvoorbeeld door gemeenteleden die een gift overmaken of geven via de Givt-app. Maar we lopen uit de pas met de begroting: er komt minder geld binnen dan we nodig hebben. Daarom Lees meer.

Oud papier

Geplaatst op

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus halen de vrijwilligers geen oud papier op bij de gebruikelijke adressen. Ook bestaat GEEN mogelijkheid om het te brengen. De containers worden NIET geplaatst op de gebruikelijke plaats, sportpark de Venen, parkeerterrein KHC. Hoe nu verder, als er nieuws is, dan vermelden wij dit op de website. Lees meer.

Beeld en geluid kerkdiensten Broederkerk

Geplaatst op

Meekijken Vanaf zondag hier te zien en horen: https://kerkdienstgemist.nl/stations/1912-Broederkerk Achtergrond In de afgelopen jaren is er al verschillende keren gesproken over de techniek van beeld en geluid in de Broederkerk. Na de genomen maatregelen van onze overheid in verband met het Coronavirus zijn deze besprekingen in een stroomversnelling gekomen. Zeker nu we veel positieve reacties gekregen Lees meer.

Werkboekje voor de week voor Pasen

Geplaatst op

Een boekje voor gezinnen om in de Stille Week na te denken en te lezen over het lijden en sterven van de Here Jezus. Met aanwijzingen om een mooie kijktafel te maken. Je kunt het boekje “Van Palmpasen tot Pasen” hier downloaden.

actie kerkbalans 2020

Geplaatst op

Actie kerkbalans 2020 Bekijk het filmpje: