Gerrit en Jorine van Dijk – Rostock, Oost-Duitsland

We hebben afscheid genomen van de familie Horst en Gianne Landman. Beide zijn teruggekeerd naar Nederland. In het najaar van 2016 hebben we als zendingscommissie gekozen voor een nieuw zendingsechtpaar, passend bij onze gemeente. Dat zijn geworden; Gerrit en Jorine van Dijk. In het najaar van 2015 zijn zij verhuisd naar Evershage, een wijk in Rostock, Oost-Duitsland.

Zij hebben een bijzondere keuze gemaakt, als het gaat om het zendingsveld; Oost-Duitsland. Dit lijkt in eerste instantie misschien vreemd, maar Oost-Duitsland is meer verlegen om de roep van het evangelie als de meeste Afrikaanse landen. Hun missie omschrijven zij als volgt: “ Wij dromen ervan een christelijke gemeenschap te vormen in Rostock Evershagen; christenen die in gemeenschap leven met elkaar en met God en daar hun omgeving in meenemen en beïnvloeden!”

Update: Woonkamer voor de wijk
Sinds 1 november 2020 huren we ruimtes in Evershagen. Wat doen we daar en hoe zien ze eruit? In de onderstaande video kun je het zien. Klik op de link om hem te openen:

https://youtu.be/Nfag4bIxM8I

 

Lees hier hun laatste nieuwsbrief. Nieuwsgierig geworden? U kunt alles lezen op hun eigen website en eventueel abonnee worden op hun nieuwsbrief. Zie www.gerritenjorine.nl.